Πολιτικές

Ως γνωστόν, πενία τέχνας κατεργάζεται, και σε αυτούς τους καιρούς, η οικονομική στενότης είναι μια καλή αφορμή για να εκφράσει κανείς τη δημιουργικότητά του, και η δημιουργικότητα ένας καλός τρόπος για να αντιμετωπιστεί η στενότης. Συν το αυτονόητο, ότι γίνεται πιο ωραία η ζωή έτσι.
Αυτό το ιστολόγιο σκοπό έχει να εμπλουτίζεται με εικόνες από τις ραπτικές μου περιπέτειες και από ρούχα (κυρίως), αλλά και από χειροτεχνίες, βιβλία, φαγητά, ταξίδια. Με έμπνευση, δηλαδή.
Προς ενημέρωσή σου, σε προειδοποιώ: ό,τι γράφεται σε αυτό το ιστολόγιο είναι πνευματική ιδιοκτησία της κατόχου του (εμού), προσωπική της γνώμη/εργασία/απόρροια εμπειρίας και λαθών (εκτός και αν δηλώνεται το αντίθετο), και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται περί απόλυτης αλήθειας, ούτε προτείνεται ως τέτοια. Είναι μία υποκειμενική, μη δεσμευτική, αλήθεια, και ουδεμία ευθύνη φέρω αν τα πάρεις όλα τα τοις μετρητοίς ;).
Επίσης, και οι φωτογραφίες ανήκουν σε μένα (moi, moi, moi!), εκτός αν αναφέρεται αλλιώς, και, αν θέλεις να τις χρησιμοποιήσεις, με γεια σου με χαρά σου, αλλά κάνε κι ένα λινκ σε μένα. Μην τις πάρεις (ή τις δώσεις) για δικές σου, πληζ.
Αν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μου, κάν΄το στο mmepelagie(at)gmail(dot)com.
Μερσί για την προσοχή σου.