20.8.11

Ροζ πουά φούστα pencil

Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το -αγαπημένο, πλέον- πατρόν της Jenny skirt από τo Burda, με ένα ύφασμα που αγόρασα αρκετά φθηνά (ευχαριστώ, Ευη!) από το αγαπημένο μου κατάστημα υφασμάτων. Ξεκίνησα με τη λογική ότι το ύφασμα ήταν φθηνό και, επομένως, δεν θα με πείραζε αν το κατέστρεφα. Όμως, έκπληξη: το ύφασμα ήταν αρκετά καλό για φούστα (αν και 100% βαμβακερό), και το σχέδιό του ό,τι πρέπει για αυτό το κόψιμο.
Έτσι, λοιπόν, κατέληξα σε αυτό:


Το ύφασμα ήταν το τελευταίο του ρολού του, και έχει ένα σημάδι από τον ήλιο στο μπροστινό της μέρος (ακριβώς στη μέση), αλλά φαίνεται μόνο αν το ξέρεις και το παρατηρήσεις (ελπίζω).
Η ζώνη της φούστας είναι κομμένη διαγωνίως (σύμφωνα με το πατρόν), αλλά έκανα το λάθος να μην κόψω και το κολλητικό στην ίδια κατεύθυνση, οπότε τώρα ζαρώνει αρκετά (ειδικά μετά το πρώτο της πλύσιμο). Όπως και να έχει, η φούστα είναι φορέσιμη, και δείχνει πολύ όμορφη με ένα άσπρο μπλουζάκι ή πουκάμισο φορεμένο από μέσα.
Το πουκάμισο είναι φτιαγμένο με ύφασμα βαμβακερό, μεικτό με ελαστικό, με το πατρόν Top with rose brooch, και με συνθετική οργάντζα στα μανίκια.
Φωτογραφίες της φούστας μπορείς να δεις και εδώ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έλα, μη ντρέπεσαι, πες κάτι!